söndag 24 maj 2009

Pigg trots en sen pokerkväll igår :)

INNNAN POKERKVÄLLEN I MITT NYA LINNE FRÅN BARCELONA :)


Ja, jag tror den enkla förklaringen till att jag är pigg och allert idag beror på att alkoholintaget var Red Gold (smultronvin) blandat med Red Bull låter inte gott men de är super härlig sommardrink. För lite rund om fötterna vart jag igår när vi spela poker hos ett par goda vänner Ronny och Jenny. Vi var 11 personer som slogs om potten. Calle kammade hem vinsten i första omgången, så vi gick inte back. Jag måste erkänna att jag inte riktigt hade flyten på min sida. Men jag tror allt handlar om att ha ett riktigt pokerface. Jag är lite för lätt att läsa är ju som en öppen bok ibland *suck* Men träning ger färdighet, så om några gånger så kanske jag kan ta hem vinsten med vem vet. Tomten kommer ju ner i skorsten så det kan väl inte vara helt omöjligt för mig....eller?
DET ÄR BRA MED SOLBRILLOR HELENE, SKIT GLÖMDE MINA.

Snart är det morsdag och jag har inte kommit på vad jag ska köpa till min kära mor. Traditionen brukar vara att åka till blomsteraffärn och införskaffa en stor blomma att hänga utomhus. Men nu tycker jag att jag borde vara lite kreativare....hmhm har redan gjort en fotobok och inramad kollage. Så vet inte riktigt vad mamma ska få. Hon var förbi en sväng igår innan hon skulle ut och äta, så jag hjälpte och sminkade henne. Hon är så go min kära mor!


Å va på trav i fredags, får inte glömma de ;) Gick halvskapligt Prins Scorpio fick gå i tredjespår ett halvvarv vilket han inte uppskattade så han kom femma, Säby Jäntan Gillade inte vädret men slog Scorpio och tog fjärdeplaceringen. Party och Polly mötte varandra och Polly fick gå i dödens namnet säger ju allt. Andra start och gå i dödens på plaskig bana är inget som fick henne att ta i men hon knapade hem femteplacering och Party va lite lat och skulle behöva helstängt för att ta i lite mer men han kom på fjärde plats vilket inte är heltkass utan skapligt då han inte har ett felfritt lopp tidigare i raden.


Nu ska vi ut och gå me grabbarna bus. En liten picknicik nere vid Lia. Låter inte helt fel eller hur?

4 kommentarer:

 1. He he, visst var det skoj att spela förrutom att det även för mig har gått bättre... skyller på korten. hm.
  Men du ingen poker utan brillor;)
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Det är roligare med klädpoker.
  Fast då vill ingen vara med på bild? :-)

  SvaraRadera
 3. Jag skyller nog inte på korten, utan de måste bero på att jag glömmde solglasögonen, sedan är jag relativt lättläst tror jag :) Men kul var det! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Klädpoker kanske kan vara roligt om man själv vinner vill säga. Men jag tror faktiskt att jag inte är så pigg på klädpoker :P

  SvaraRadera