söndag 14 juni 2009

Tiden går så fort...

DET ÄR BÄST ATT NJUTA AV SOMMAREN, HÄR BLIR DET MYCKET SOL OCH BAD NÄR VÄDRET ERBJUDER.


Dagarna bara ramlar iväg. Det var inte länge sedan man var tonåring och nu sitter man här och är snart 25år. Jag har insett att det inte är så konstigt att mina vänner är inne på deras tredjebarn och att de flesta i min omgivning har fått en gullig bebismage. Men på samma sätt är det lite skrämande att det finns så mycket man vill göra men tiden bara inte finns.

Jag har arbetat på radion endel på sistone, har varit lika roligt som alltid :) Imorgon och på tisdag är det dags att jobba igen. Blir lite tidiga mornar, går upp vid halv fem. Men desto bättre är det att man slutar tidigt och har chansen att få något gjort här hemma. Jag är också glad att slippa måsattackerna när jag ska ut och åka iväg på reportage. Det har nämligen bott två måsungar där vi parkerar bilarna på jobbet. Måsungarna i sig är så söta, men det är raka motsattsen till hur föräldrarna är som dyker ner och försöker attackera mitt huvud. Men det verkar som de små fågelungarna har lärt sig flyga eller flyttat *jippi*


Lite mysiga bilder jag har tagit under de veckor som bara har försvunnit iväg:MIN SYSTTERRYSTER ÄR HEMMA FRÅN STUDIERNA I UPPSALA. MAN SAKNAR HENNE NÄR HON ÄR BORTA. SÅ DET ÄR ALLTID LIKA ROLIGT NÄR HON KOMMER HEM. FÖRSÖKTE TA LITE KORT PÅ HENNE MEN DET ÄR LÄTTARE SAGT ÄN GJORT, DÅ HON AVSKYR ATT VARA MED. SÅ DET FICK JAG FÖR :)


MIN SÖTA BEBIS HAR BÖRJAT HALTA. SÅ NU FÅR HAN SIMMTRÄNA SÅ FORT VATTNET ÄR MINST 17 GRADER.

MINSTINGEN SOM SNART ÄR STÖRST *LER* HADE RULLAT SIG I NÅTT DÖTT DÅ DET LUKTADE PYTON NÄR HAN GICK IN I SOVRUMMET. DET RESULTERADE I EN DUSCH VILKET HAN INTE GILLADE SOM NI KANSKE SER.

SEDAN HAR PARTY FYLLT ÅR, KAN NI GISSA VILKET DJUR HAN ÄR AV TÅRTAN?SOM TUR ÄR FICK VI ÄTA AV EN ANNAN TÅRTA :)


HÄR FIRAR VI PARTY I STALLGÅNGEN. DET ÄR MYSIGT ATT HA SÅ MYCKET DJUR OCH MÄNNISKOR OMKRING SIG SOM MAN ÄLSKAR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar